Iesaku - dokumentālā filma "Kāpēc pasaulē viņi smidzina?" (jā, par tām pašām lidmašīnu astēm!)

Kamēr vietējās publikācijās tiek apstrīdētas negaistošās lidmašīnu ''astes'', kamēr dažos portālos profesionāli žurnālisti raksta par projektu cīņai ar globālo sasilšanu, atmosfērā izveidojot nanodaļiņu kupolu pret saules postošo radiāciju, pasaulē vairs nerunā KO viņi smidzina, bet KĀPĒC viņi to dara. Laikapstākļu vadāmība, klimatiskais ierocis, Pasaules groži dažu ļautiņu rokās. Pagalam vienkārši! Tāpēc vienviet ir sausums, citviet plūdi, krusa olu lielumā, sniegs tur, kur nekad nav bijis, vai nepiedzīvota tveice un visi citi trakumi. Visā tai jezgā ir iejaukts HAARP, Soross un Monsanto ar savu ģenētisko modifikāciju un sēklu virskundzību. Protams, šajos laikos daudzi labprātāk kādu anekdoti izlasa vai kā citādi pozitīvi sevi apliecina. Bet, ziniet, būt ģeopolitiski informētam tomēr nenāk par skādi!

Tātad - dokumentālā filma:
Why in the World are They Spraying?, Directed/Produced by Michael J. Murphy and Produced/Edited by Barry Kolsky.. Written by Michael J. Murphy and Barry Kolsky.

Tiem, kam angļu mēle sveša, - var ieslēgt subtitrus kaut vai krievu valodā, tikai jānospiež sarkanais CC taustiņš ekrāna apakšējā rīkjoslā. Filma gara - vairāk par stundu.


Nav komentāru: